Kindergroep

Contact

Hazepad 68
3766 JV  Soest
035-6010611

Of stuur een e-mail

Davis®Counseling voor kinderen in groep 3

Voor kinderen uit groep 3 bied ik een speciaal programma aan. Met dit programma wordt een achterstand bij het lezen of rekenen voorkomen of kan die zo vroeg mogelijk ingehaald worden. Vroegtijdig ingrijpen helpt niet alleen achterstanden te voorkomen, maar zorgt er ook voor dat er geen negatief zelfbeeld of frustraties ontstaan.
 
De technieken van de Davis® Leerstrategieën zijn aan de leeftijd van deze kinderen aangepast. De begeleiding is minder intensief en er is veel afwisseling in activiteiten. De kinderen leren de technieken van de Davis®methode bij verschillende activiteiten gebruiken.
 
Deze kinderen leren anders. Hoe ze dat het beste kunnen doen leren ze tijdens de begeleiding. Als ze al aan het begin van hun schoolcarrière een leerstijl ontwikkelen die bij hun manier van denken past, scheelt dat later een hoop tijd, gezwoeg en frustratie.

DDA

Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis Dyslexia Correction®, DavisSymbol Mastery®, en Davis Orientation Counseling® mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de DavisDyslexia Association International. Davis®Counseling en Human Givens Therapie/ kindercoaching zijn afzonderlijke en verschillende methodes en diensten, die elk binnen hun eigen context en in afzonderlijke programma’s worden aangeboden.