Ervaringen

Contact

Hazepad 68
3766 JV  Soest
035-6010611

Of stuur een e-mail

Ervaringen

"Onze zoon heeft veel baat gehad bij het coachingstraject met Edith. Hij voelt zich gezien door Edith en als ouder ben ik ook beter naar Hugo gaan kijken. Hugo is bewuster bezig met het richten van zijn concentratie op zijn schoolwerk en weet zijn werk beter te organiseren. Hij voelt zich gesterkt doordat hij hulpmiddelen heeft gekregen om zichzelf te helpen. Als moeder ben ik mij er, weer, van bewust hoe belangrijk rust en regelmaat zijn voor kinderen, maar ook voor mijzelf. Het gooien met de balletjes is een mooie start van de schooldag."


“Edith heeft twee kinderen van ons begeleid. Wij zijn erg enthousiast over haar begeleiding. Onze kinderen zijn nu beter in staat om zich te concentreren. Bij een dochter lag haar focus op het beter leren lezen en bij onze andere dochter meer op het rekenen. Beide dochters zijn echt verder geholpen. Onze kinderen voelden zich snel op hun gemak en Edith gaf hun veel zelfvertrouwen.”

 

“Ik ben M.

Drie jaar geleden had ik moeite met rekenen. Maar Edith hiep me daarbij! Als ik op school iets heel lastig vind neem ik het mee naar Edith en helpt ze mij! De eerste periode deed ik alles met klei. En balletjes gooien (ik weet niet meer waar dat voor nodig was) maar ik word steeds beter in het rekenen.

Groetjes, M.”

 

“Juf zei in het 10 minutengesprek dat M. goed vooruit is gegaan met rekenen en dat hij veel heeft aan de hulp van Edith.”

Moeder van M.

 

“Onze dochter heeft de afgelopen CITO's goed gemaakt. Zelfs voor rekenen een A. Juf vertelde dat ze een super werkhouding had.  Bedankt voor je hulp.”

H.

 

“De CITO-entreetoets van S. is heel goed gegaan. Hij heeft geen stress ervaren en vond het zelfs leuk om te doen. Zijn voorlopige score is goed. Hij heeft een voorlopig HAVO/VWO advies.”

Moeder van zoon in groep 7.

 

“Wij hebben onze zoon terug! Heel veel dank.”

Moeder van zoon in groep 8.

 

“Beste Edith,

Net zo als vorig jaar ben ik over. Ik ga nu naar 3-HAVO en ik ga het proberen zonder huiswerkbegeleiding. Maar nu eerst vakantie vieren.”

Groetjes, S.

 

Juf Edith is de beste.

Helpt me keigoed.

Je bent de beste.

Mooie bril.

Je bent de beste.

En het gaat heel goed.

Je bent de beste.

Van W. (9jaar)

 

“Beste Edith,

Op vakantie heb ik te horen gekregen dat ik ruim ben geslaagd! Ook voor Nederlands en Engels heb ik een goede voldoende.

De donderdagmiddagen hebben mij heel goed gedaan en waren ook zeker belangrijk voor me.

Heel erg bedankt voor je tijd, steun en moeite!”

A.