Wie ben ik

Contact

Hazepad 68
3766 JV  Soest
035-6010611

Of stuur een e-mail

Wie ben ik?   Edith Kweekel

Edith Kweekel

Ik ben Edith Kweekel, heb een aantal jaren in het onderwijs gewerkt en ben moeder van drie volwassen kinderen. Toen bleek dat mijn oudste twee kinderen leerproblemen hadden (dyslexie en dyscalculie), ben ik me hierin gaan verdiepen.
Ik ben sinds 2000 gecertificeerd Davis®counselor en begeleid sinds die tijd kinderen met leerproblemen. Tijdens die werkzaamheden kwam ik regelmatig kinderen tegen met andersoortige problemen. Om ook hen goed te kunnen helpen, heb ik een opleiding tot Kindercoach gevolgd.
Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd. Momenteel volg ik een opleiding tot Human Givens therapeut. De werkvormen van Human Givens bieden de mogelijkheid om een probleem vanuit andere invalshoeken te benaderen.

Ik ben lid van het platform voor kindercoaching Adiona en de Davis Dyslexia Association Nederland.

Ik werk in een gezellige, huiselijke omgeving.

Waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen. 

DDA

Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis Dyslexia Correction®, DavisSymbol Mastery®, en Davis Orientation Counseling® mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de DavisDyslexia Association International.